Vallëzimi i parë

Një nga detajet që ju keni në fokus kur planifikoni dasmën tuaj është përzgjedhja e këngës hyrëse në sallën e dasmës. Kënga e parë ku ju zyrtarisht hapni festën është një traditë tashmë në çdo dasëm. Vallëzimi i parë i asaj mbrëmjeje vë në tension çiftin pasi ata duhet të jenë perfekt tek të gjithë të ftuarit dhe të afërmit. Kënga që shoqëron vallëzimin tregon për marrëdhënien e çiftit pra është këngë që i përket vetëm dy të sapo martuarëve. Ajo shpreh emocion, dashuri, përkushtim dhe shumë sakrifica për të kurorëzuar gjithë vitet e tyre të dashurisë.

“Thinking Out Loud”

Këngë nga Ed Sheeran. Këngë romantike me nota të qeta muzikore e shoqëruar me piano. Kjo këngë është shumë domethënëse për dy njerëz që e ndiejnë dhe duhen fort me njëri tjetrin. Kënga.

Thinking Out Loud

“How Long Will I Love You”

Këngë nga Ellie Goulding. Kjo këngë i jep një bukuri dhe nota sallës duke e bërë atë moment më të çmuar.

“Treasure”

Këngë nga Bruno Mars. Çifti është shprehur se ata nuk ishin kërcimtarët më të mirë ndaj ndiheshin shumë në siklet por prap është pjesa më e bukur e mbrëmjes. Sigurisht pjesa më e bukur për ne është ritmi. Kënga.

“This Will Be Our Year”

Të përzgjidhnim këngën për vallëzimin tonë të parë ishtë gjëja më e vështirë, shprehet çifti. Kjo pasi ne kemi shumë shije të ndryshme muzikore por pas disa përzgjedhjeve mundëm të bëjmë një kompromis dhe kërcyem këngën nga Zombie.

Kënga.

“Stand by Me”

Këngë nga Ben E. King’s. Për nostalgjikët dhe ata që vlerësojnë këngët e vjetra Stand by Me mund të jetë zgjedhja e duhur për vallëzimin tuaj të parë. Kënga

“You Are The First, My Last, My Everything”

Këngë nga Barry White me një timbër fantastik do gjallërojë sallën dhe çdokush do ju shoqërojë me kërcim. Kënga.

“True”

Këngë nga George Strait.

“So High” dhe “Darte un Beso”

Për ata që duan ta nisin mbrëmjen e tyre magjike me nota të qeta muzikore dhe më pas të kalojnë në ritëm. Miksimi i këtyre dy këngëve vjen në perfeksion.
“So high” nga John Legend dhe një cover të lehtë nga Prince Royce me këngën “Darte un Beso”. Kënga.

“Then I Kissed Her”

Të dy si nusja dhe dhëndrri pëlqejnë Beach Boys ndaj edhe zgjodhën këtë këngë të parë për vallëzimin e tyre. Kënga.

“Lovely Day”

Këngë nga Bill Withers. Çifti ndoqi kursin e kërcimit para eventit më të madh të jetës së tyre. Kënga.

“Crazy Love”

Këngë nga Van Morrison.

“One and Only”

Këngë nga Adele.

“Can’t Take My Eyes Off Of You”

Në momentin që u futëm në sallën e kërcimit njerëzit ishin në këmbë dhe e gjithë vëmendja ishte nga ne. Pasi premë tortën filloi kënga jonë “Can’t Take My Eyes Off You” nga Frankie Valli’s. Kënga.

“The Glory of True Love”

Këngë nga John Prine.

The Glory of True Love