25 Vite Bashkë

Që nga 1993 ne punojmë me përkushtim maksimal për ditën më të bukur që lumturon dy zemra në nisjen e një jete të re. Bashkë deri në përjetësi.

Salla Konferences

Blerimi Events

Ambient i dedikuar për restorantin, organizim ditëlindje,festa, konferenca dhe evente të ngjashme.

Blerimi Palace

Detaje klasike që i japin madhështinë e duhur ditës suaj. Salla përshtatet me tipologji të ndryshme organizimi tavolinash.

Trajnime Kuzhine

Projekt i huaj me eksperiencë 20 vjecare që punon me standarte të larta. 6 muaj teori dhe praktikë + 3 muaj praktikë në punë.

Hotel Blerimi

11 dhoma organizuar dhe dekoruar me kujdes për t’ju ofruar një eksperiencë të plotë shërbimi e relaksi.

Galeri Eventesh

4 pics
4 pics
4 pics
4 pics
10 pics
7 pics

"Gjithçka ju duhet është dashuria juaj dhe salla përrallore e Blerimi Palace."