Ftesat për një dasmë përrallore

Dërgimi i ftesave për të njoftuar njerëzit për datën e dasmës suaj është e para nga çështjet e planifikimit në listen e punëve të çiftit. Kjo e bën çdo gjë zyrtare! Ftesa me mesazhin “Rezervoni datën” jep dritën jeshile që po ndodh realisht. Është emocionuese por e shoqëruar dhe me nervozizëm. A mund të jetë ky përkufizimi i dasmës i ndërthurur në dy ndjesi?
Të arrish në pikën që përzgjedh datën e dasmës është më e komplikuar sesa parashikohet. Proçesi bëhet më intensiv sesa thjesht përzgjedhja e një date për tjua komunikuar të gjithëve. Mendon për listen dhe modelin e ftesave. Një nga vështirësitë është të vendosësh për dizajnin e ftesës. Trendi i viteve të fundit është ai i ftesave të personalizuara me detaje dhe shprehi të veçanta. Shfletoni galerinë për pak inspirim:

1. Ftesat pa detaje të fotove

Çifti i Lumtur
Dashuri në Qytet
Deri në Hënë
Magjia e Dritave
Fluturo me Ne
Inicialet
Krem Brule
Leter Dashurie
Stil Katror

        2. Ftesat me detaje të fotove

Caktimi i Datës
Çifti Urban
Eja Takohemi
Romancë Minimaliste
Shprehi Moderne
Si Përditë
Thjeshtësia
Vintage
Zemer e Paster